Over ons

 


 

Ik ben Mahmut Uzunhasanoglu, heb ook kennis van natuursteen opgedaan omdat mijn er familie genoeg Geologen zitten. Mijn zus en zwager hadden twee BV. in Turkije. Een bedrijf Je-Ma was aannemer bedrijf in de natuursteen ondermeerwereld. Andere was Batko die geologie wereld had gewerkt. Ze hadden rapporten zodat de marmergroeve eigenaren om een werkvergunning te krijgen. Ik heb voor hun bedrijven gewerkt als inkoop-en verkoop persoon waar de natuurstenen projecten voor bouwbedrijven moesten uitvoerden een aan bouwbedrijven te leveren. Toen ik in Nederland aankwam heb ik werk als timmerman gevonden bij De Haan ter Twello.
De afgelopen vijf jaar ben ik als leerling werkzaam geweest, bijvoorbeeld ;
– bij Steen- en beeldhouwer Laurens Demmer intern opleiding (tweeënhalf jaar),
–  een jaar opleiding bij NA als Behoudsmedewerker voor Musea, Archieven en Biblio-theken ( één jaar ),
Ik zette bedrijf Pawlot Behoud en Onderhoud in 2012.

Onze motto is; De vakman maatschappij had verdiend zijn respect.
De monumenten vertelden aan ons hoe het verleden was zodat we onze toekomst kunnen zien.
Pawlot Natuursteenrestauratie belooft u alle voorkomende restauratiewerkzaamheden netjes uitvoeren; natuursteen reinigen, schuren, polijsten, impregneren of onderdelen vervangen en restaureren. U ziet meer de doffe plekken, krassen op de vloer of tafelbladen, aanrechtbladen en vensterbanken.
Monumentale onderdelen van een pand en kunstobjecten in een goede conditie terugbrengen zijn is mijn tak.

Pawlot natuursteen restaureert monumentale panden, gedenktekens, trappen, ornamenten, natuursteen beelden of onderhouden van bronzen beelden, etc.. Het restaureren hiervan vergt de hoogste graad van vakmanschap. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.